Projectleider slimme mobiliteit

We zijn op zoek naar een projectleider met ervaring in mobiliteit. Iemand die energie krijgt van complexe projecten en die het leuk vindt om een eigen netwerk op te bouwen.

Over ons

Rebel is een dynamisch en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren, altijd vanuit de drive om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van financiering van ziekenhuizen tot realisatie van duurzame energieprojecten. Rebels adviseren, implementeren, ontwikkelen nieuwe initiatieven en investeren ook in projecten en innovaties waarin zij geloven.

Rebel is 18 jaar geleden door acht jonge ambitieuze adviseurs opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een adviespraktijk met ruim 200 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Washington D.C., Johannesburg, Jakarta, Mumbai, Nairobi en Manilla. Rebels investeren in hun eigen onderneming en ontwikkeling. Onafhankelijk, kritisch en constructief. We willen bovenal trouw aan onszelf kunnen zijn. We zijn experts in strategie en finance en intrinsiek gemotiveerd om de wereld te verbeteren. Die ingrediënten vormen de basis van ons succes.

Rebel is voor de vestiging Rotterdam per direct op zoek naar een:


Projectleider Slimme Mobiliteit

Rebel werkt samen met overheden en marktpartijen aan de mobiliteit en de steden van morgen. We bekijken mobiliteitsvraagstukken graag vanuit een integraal perspectief: bestuurskundig, financieel-economisch, organisatorisch en domein overstijgend, maar altijd vanuit de inhoud van mobiliteit. Onze focus is daarbij direct onze gezamenlijke drijfveer: mobiliteitstoepassingen écht op straat krijgen! Dus naast het ‘wat’ veel aandacht voor het ‘hoe’.

Wij werken vanuit de intrinsieke motivatie om de wereld beter en duurzamer te maken, zonder ons illusies te maken over de haalbaarheid van oplossingen. Dit doen we door in het publieke en het private domein te werken aan slimme mobiliteitsoplossingen.

Onze rol in projecten is vaak die van “friendly co-pilot”: samen met opdrachtgevers en regelmatig ook samen met marktpartijen adviseren over, en ontwikkelen van, nieuwe spraakmakende oplossingen. Dit onderscheidt ons van andere ingenieursbureaus en adviesbureaus.

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe Rebel die vol overgave met ons mee gaat werken aan de mobiliteit en bereikbaarheid van nu en morgen. We zoeken een projectleider voor de mobiliteitsvelden waarbinnen wij actief zijn: onder andere stedelijke (gebieds)ontwikkeling, bereikbaarheidsaanpakken, smart mobility en nieuwe mobiliteitsconcepten. Daarbij staat het kunnen opzetten en leiden van complexe projecten voorop. Daarnaast vinden we ervaring met mobiliteit belangrijk. We zijn op zoek naar een projectleider die energie krijgt van complexe projecten en die het leuk vindt om een eigen netwerk op te bouwen.

Functie-eisen

Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je.

 • Je hebt een universitair diploma (of gelijkwaardig);
 • Je hebt 3 tot circa 10 jaar werkervaring;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring als projectleider en bent in het bezit van de nodige projectmanagement-skills;
 • Je beschikt over (enige) kennis van mobiliteit en mobiliteitsconcepten;
 • Je bent van huis uit nieuwsgierig en wilt je vastbijten in het in goede banen leiden van complexe mobiliteitsprojecten waar veel partijen betrokkenheid in hebben;
 • Je bent inhoudelijk gedreven en kunt makkelijk doorgronden wanneer welke mobiliteitsoplossingen werken en effect hebben en wanneer niet;
 • Je kunt de lijnen van een project uitzetten en bewaken en bent daarbij in staat een multidisciplinair team aan te sturen;
 • Je weet het contact met opdrachtgevers en stakeholders te onderhouden en verder uit te bouwen. Het inbrengen van een eigen netwerk in de wereld van de mobiliteit is een pré;
 • Je voelt je thuis in zowel de publieke als de private sector;
 • Je hebt uitstekende analytische en schrijfvaardigheden en het vermogen om snel te leren;
 • Je bent eigenzinnig, ‘eager’ en leergierig;
 • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Je hebt de ambitie om bij te dragen aan het creëren van maatschappelijke impact;
 • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Naast een leuke, afwisselende baan in een ambitieus team bieden we een creatieve, ondernemende werkomgeving met gedreven collega’s. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te ontwikkelen, eigen verantwoordelijkheid en een goed salaris. Je zet stappen die passen bij je groei. Met onze Rebel Academy investeren we in je persoonlijke ontwikkeling, maar je doet ook zelf voorstellen voor je opleidingsplan. Na een jaar krijg je de gelegenheid om mede-eigenaar van Rebel te worden.

Je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam, maar je zult al snel je eigen agenda vormgeven. Bij klanten, thuis: eigen verantwoordelijkheid nemen op basis van een gezonde dosis ambitie. Internationaal werken is ook mogelijk.

Ben jij een Rebel?

Geïnteresseerd? Stuur dan vóór 22 juni 2020 je motivatiebrief en CV naar aafke.denhollander@rebelgroup.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Aafke op +316 12 71 86 93.