Ondernemende tenderstrateeg

We zijn Rebel in 2002 gestart omdat we de wereld beter wilden maken. Inmiddels werken we met ruim 200 Rebels vanuit onze kantoren in o.a. Rotterdam, Antwerpen, Washington D.C., Johannesburg en Manilla aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren als vastgoed, infrastructuur, mobiliteit, cultuur, zorg en energie.

We geloven in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom bestaat Rebel uit een verzameling van kleine bedrijven waarin we niet alleen medewerker maar ook aandeelhouder zijn. Bedrijven die niet alleen adviseren over vernieuwende initiatieven, maar daar ook in investeren. Bijvoorbeeld via projecten waarin we mede-participant zijn, of met de oprichting van een nieuw bedrijf of fonds.

Economics & Transactions

Eén van die bedrijven is Rebel Economics & Transactions. We richten ons enerzijds op het adviseren van klanten vanuit een financieel-economisch perspectief. Dat doen we door publieke partijen te ondersteunen bij aanbestedingen van complexe projecten, door economische analyses (bijv. businesscases of maatschappelijke-kosten-batenanalyses) uit te voeren, en door publieke klanten te helpen bij het ontwikkelen, vormgeven en evalueren van beleid.

Anderzijds richten we ons op het ondersteunen van private klanten bij het winnen van aanbestedingen. Hierbij zoeken wij nu versterking.

Onze tenderpraktijk: wat doen wij om private klanten te helpen?

We helpen onze private klanten vanuit een gedegen kennis van de publieke wereld en een zeer scherpe analyse van de aanbestedingsdocumenten. Onze klanten (variërend van grote bouwbedrijven tot kleine dienstverleners) helpen we bij het maken van biedingsstrategieën, het voeren van onderhandelingen en bij het schrijven en reviewen van biedingsproducten (EMVI-plannen). Ze waarderen ons omdat we investeren in analyse, orde in de chaos scheppen en geen genoegen nemen met vaagheden.

Wie zoeken wij?

Wij willen verder groeien. Daarom zoeken we een nieuwe collega. Geloof jij in jezelf, laat je je niets wijs maken, wil je meebouwen aan een betere wereld en geloof je dat jij met goed advies een bijdrage kan leveren aan mooie projecten? Dan is Rebel wellicht jouw ideale werkgever.

Profiel

We zijn op zoek naar een tenderstrateeg met de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een afgeronde WO-studie, bij voorkeur in een analytische richting;
  • Je hebt 2 – 4 jaar werkervaring;
  • Je houdt van analyseren en bent aantoonbaar in staat om complexe vraagstukken te fileren;
  • Je bent eigenzinnig, zelfstandig en nieuwsgierig;
  • Je houdt van schrijven en doet dat foutloos en in een directe stijl;
  • Je hebt de ambitie om Rebel nog succesvoller te maken en een bijdrage te leveren aan onze groei.

Ons aanbod

Een afwisselende baan in een creatieve, ondernemende omgeving met inspirerende collega’s. Een omgeving waarin je maximale ruimte, kansen en ondersteuning krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je opereert vanuit onze vestiging in Rotterdam. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee te investeren in, en mede vorm te geven aan onze onderneming en initiatieven.

Contactinformatie en solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur een motivatiebrief en CV naar maysam.hamdan@rebelgroup.com. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Maysam Hamdan op 06 34 73 58 96.