Medior / senior (financieel strategisch-) adviseur zorg

Over Rebel

Rebels werken wereldwijd aan vraagstukken van de toekomst op het gebied van gezondheidszorg, duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling en sociale sector. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke financieel-economische en strategische advies kennis en expertise toe in de verschillende sectoren. Wij streven ernaar een positieve impact te hebben op de wereld.

Wij zijn een snelgroeiend Rotterdams adviesbureau met ruim 200 Rebels; en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Washington, Johannesburg en Jakarta. We investeren in onze eigen onderneming en ontwikkeling. We zijn onafhankelijk, kritisch, en constructief. Maar wij zijn bovenal trouw aan onszelf. Deze ingrediënten vormen de basis van ons succes.

Voor ons team Rebel Strategy & Finance zoeken wij een:

Medior / senior (financieel strategisch-) adviseur zorg

Rebel Strategy & Finance richt zich voornamelijk op strategische en financieel-economisch vraagstukken in de zorgsector. Wij ondersteunen zorginstellingen, o.a. ziekenhuizen, GGZ-instellingen, jeugdhulpaanbieders en ouderenzorginstellingen bij het opstellen van business cases, kostprijsonderzoeken, het verkrijgen van financiering voor ver- en nieuwbouwprojecten, overname- en fusietrajecten en het vormgeven van samenwerkingsverbanden met private partners.

Zie bijvoorbeeld hoe we € 200 mln. financiering voor een start -up ziekenhuis voor kinderoncologie bijeen kregen als voorbeeld van het type projecten waar je bij ons aan kunt werken. Hoe we St Jansdal hielpen bij het verwerven van het failliete MC IJsselmeer. Hoe we Radboud UMC hielpen aan een innovatieve herfinanciering van € 540 mln. Of hoe we werken aan en investeren in een eerlijk model voor geneesmiddelenontwikkeling; fair model voor geneesmiddelenontwikkeling. Een ander voorbeeld is hoe we de aanbesteding van de hightech apparatuur en financiering arrangeerden van het Protonencentrum Groningen.

Wil jij meebouwen aan een betere wereld door een bijdrage te leveren aan projecten met maatschappelijke impact? Weet jij hoe om te gaan met een zorginstelling in financiële nood? De miljoenenfinanciering voor een nieuw te bouwen ziekenhuis te arrangeren? Innovatieve medische innovaties helpen te financieren? Meer ondernemerschap in de zorg te brengen?

En herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je!

Profiel

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, liefst (deels) als adviseur;
  • Aantoonbare ervaring met finance, strategy, of de zorgsector, bij voorkeur een combinatie van beide;
  • Je hebt ervaring met (complexe) financiële modellen. Hierbij overzie jij vooral het grotere plaatje; binnen deze rol zul je met name jongere teamleden begeleiden en coachen.
  • WO-opgeleid, analytisch sterk – interesse in financieel-economische en strategische vraagstukken;
  • Een relevant netwerk binnen de zorg is een pré. De bereidheid om hier verder in te willen investeren en op te bouwen een vereiste;
  • Binnen het team werk je zelfstandig én in teamverband aan projecten; je neemt daarbij jongere teamleden op sleeptouw.
  • Ambitie om bij te dragen aan het succes van Rebel;
  • Eigenzinnig, eager en nieuwsgierig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een interessante functie voor een ondernemend persoon

Naast een afwisselende baan in een jong team van circa 10 personen biedt Rebel een creatieve en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. We kennen geen hiërarchie, en transparantie staat – in de breedste zin van het woord – hoog in het vaandel. Je krijgt een goed salaris dat past bij je ervaring. Je krijgt maximale ruimte, kansen en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. Bovendien bieden we je de mogelijkheid mee te gaan ondernemen en mede-eigenaar van ons bedrijf (Rebel Strategy & Finance) te worden.

Startdatum van deze nieuwe functie komen we overeen in overleg met de meest geschikte kandidaat.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan een motivatiebrief met daarbij je CV voor 15 mei naar Sierd Bron (Sierd.Bron@rebelgroup.com). Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sierd via e-mail of telefonisch op 06 39 57 03 04.