Adviseur projectfinanciering

Om ons Finance team in Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar collega met enkele jaren relevante werkervaring voor het ondersteunen bij, en uitvoeren van, financieel-economisch advieswerk voor zowel publieke als private klanten. We zijn specifiek op zoek naar iemand met ervaring ofwel een sterke interesse in het bouwen en opvolgen van financiële modellen, bij voorkeur volgens de internationaal erkende FAST-standard  (www.fast-standard.org).

Wie zijn wij?

Rebels werken aan de vraagstukken van de toekomst op het gebied van infrastructuur, hernieuwbare energie, mobiliteit, logistiek, duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling, gezondheidszorg en de sociale sector. Wij maken impact, niet alleen als adviseur maar ook als investeerder. Want wie gelooft in zijn eigen adviezen, investeert mee. Toegewijd aan het creëren van verandering, initiëren en realiseren we ook onze eigen projecten.

Rebel is er in geslaagd om een unieke marktpositie te verwerven inzake advisering op financieel-economisch gebied, onder meer op het gebied van PPS en projectfinanciering voor vastgoed, infrastructuur en hernieuwbare energie. We begeleiden onze klanten bij het structureren van hun project, het uitwerken van biedingsstrategieën, het opzetten van de passende (project)financieringsstructuur, het organiseren van funding competities met als resultaat het behalen van Financial Close. Ook in de bouw- en operationele fase helpen we hen verder bij de opvolging en optimalisatie van de financiële structurering, operationele modellering, herfinanciering.

Kenmerkend voor manier van werken? Ondernemerschap, creativiteit, intelligente oplossingen, maatschappelijke betrokkenheid, samenwerken, eigenwijs, curieus zijn… Rebels zijn doorgaans geen liefhebber van kantoorpolitiek.

Wat zal je doen?

Als adviseur projectfinanciering word je meteen nauw betrokken bij verschillende projecten, waardoor het takenpakket bijzonder divers is. Je ondersteunt de verdere ontwikkeling en structurering van Rebel als adviseur en investeerder in de Benelux en daarbuiten. De focus zal daarbij in eerste instantie liggen op de financiële modellering volgens de internationaal erkende FAST-standard, maar er zijn doorgroeimogelijkheden in het team.

Word jij enthousiast van:

  • Het bouwen van complexe financiële modellen ter ondersteuning van allerlei projecten (bij voorkeur heb je ervaring met de FAST-standard of een grote interesse om dit te leren);
  • adviseren van concrete transacties op financieel-economisch gebied;
  • het begeleiden van klanten bij het structureren van hun project, het uitwerken van biedingsstrategieën en het opzetten van de passende financieringsstructuur (en deze succesvol op te halen);
  • zelfstandig opbouwen van duurzame klantrelaties;
  • begeleiden van klanten bij hun strategische beslissingen;
  • uitwerken van businesscases voor publieke en private klanten;
  • samenwerken in teamverband;
  • jezelf ontwikkelen in de ruimste zin van het woord;
  • ‘Rebel’ zijn?

En heb je een hogere opleiding gevolgd in financiële (bij voorkeur) of bedrijfseconomische richting? Eventuele talenkennis is zeker een plus.

Dan ben jij de Rebel die wij zoeken!

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar Erik Paquay (erik.paquay@rebelgroup.com, (telefoon + 32 497 05 09 01) of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons aanbod

Vanuit onze economische bril vertrouwen wij sterk op de systematiek van vraag en aanbod. De kwaliteit die afstraalt van je profiel, vergoeden we op een competitieve manier, aangevuld met extralegale voordelen en eventuele andere incentives. Denk daarbij aan een mobiliteitspakket, groeps- en hospitalisatieverzekering, de gelegenheid om aandeelhouder te worden. Menselijke en inhoudelijke begeleiding en ondersteuning is voor ons zeer belangrijk.

Je wordt daarbij onder meer begeleid in het veelzijdige trainings- en vormingsprogramma van de RebelGroup Academy. Je geeft zelf mee invulling aan hoe hard je groeit en waar je interesse ligt: binnen een team kun je van junior naar medior naar senior doorstromen, maar wellicht zet je liever je eigen Rebel-onderneming op!