Medior EMVI-specialist

Onze tenderpraktijk: wat doen wij?

Samen met partners maken wij een succes van aanbestedingen. We werken hierbij samen met bijvoorbeeld Eneco, Besix, Boskalis, Volker Wessels, Heijmans en BAM. Voorbeeldprojecten zijn Windpark Maasvlakte II, A13/A16, ViA15 en diverse dijkversterkingen. Wij richten ons op grote, complexe en vernieuwende aanbestedingen, omdat daar onze toegevoegde waarde het beste tot zijn recht komt.

We helpen onze private klanten vanuit een gedegen kennis van de publieke wereld en een zeer scherpe analyse van de aanbestedingsdocumenten. In aanbestedingen helpen we bij het maken van biedingsstrategieën, het voeren van dialogen met de aanbesteder en bij het schrijven en reviewen van biedingsproducten (EMVI-plannen). Ze waarderen ons omdat we investeren in analyse, orde in de chaos scheppen en geen genoegen nemen met vaagheden.

Wij zijn breed inzetbaar in diverse rollen. Naast EMVI-manager werken we als tendermanager contractmanager, omgevingsmanager of procesmanager. Dit doen we steeds vaker ook ná het winnen van de aanbesteding ­– in de opstartfase van projecten. 

Wie zoeken wij?

Wij willen verder groeien. Daarom zoeken we een nieuwe collega. Geloof jij in jezelf, laat je je niets wijs maken, wil je meebouwen aan een betere wereld en geloof je dat jij een bijdrage kan leveren aan mooie projecten? Dan is Rebel wellicht jouw ideale werkgever.

We zijn op zoek naar een EMVI-manager met de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een afgeronde WO-studie;
  • Je hebt 2 – 4 jaar werkervaring;
  • Je houdt van analyseren en bent aantoonbaar in staat om complexe vraagstukken te fileren;
  • Je bent eigenzinnig, zelfstandig en nieuwsgierig;
  • Je houdt van schrijven en doet dat foutloos en in een directe stijl;
  • Je hebt de ambitie om Rebel nog succesvoller te maken en een bijdrage te leveren aan onze groei.
Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een creatieve, ondernemende omgeving met inspirerende collega’s. Een omgeving waarin je maximale ruimte, kansen en ondersteuning krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je opereert vanuit onze vestiging in Rotterdam (als COVID-maatregelen dat toelaten). Je krijgt veel verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om mee te investeren in – en mede vorm te geven aan – onze onderneming en initiatieven.

Over Rebel

We zijn Rebel in 2002 gestart omdat we de wereld beter wilden maken. Inmiddels werken we met ruim 200 Rebels vanuit onze kantoren in o.a. Rotterdam, Antwerpen, Washington D.C., Johannesburg en Manilla aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren als vastgoed, infrastructuur, mobiliteit, cultuur, zorg en energie.

We geloven in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom bestaat Rebel uit een verzameling van kleine bedrijven waarin we niet alleen medewerker maar ook aandeelhouder zijn. Bedrijven die niet alleen adviseren over vernieuwende initiatieven, maar daar ook in investeren. Bijvoorbeeld via projecten waarin we mede-participant zijn, of met de oprichting van een nieuw bedrijf of fonds.

Contactinformatie en solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur een motivatiebrief en CV naar sigrid.schenk@rebelgroup.com. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Sigrid op 06 24548578.