Medior Adviseur Ports & Logistics (NL)

Breng jij graag maatschappelijke kosten en baten in kaart voor transportinfrastructuur?

Heb jij enkele jaren relevante ervaring opgedaan in het uitvoeren van economische analyses op het gebied van transportinfrastructuur? Boeit de wereld van havens en logistiek jou sterk? Rebel zoekt een nieuwe collega die graag meewerkt aan logistieke projecten in een bredere maatschappelijke context.

Als medior adviseur voer je economische en financiële evaluaties uit van belangrijke nationale en internationale investeringsprojecten. Dit doe je door het uitvoeren en doorrekenen van maatschappelijke kosten-baten analyses, business cases, economische impactstudies. Publiek-private samenwerkingen zijn daarin een rode draad.

Jij hebt:

 • Een master afgerond in een bedrijfseconomische richting
 • Enkele jaren relevante werkervaring (min 3 jaar) opgedaan op transport-economisch vlak en bij voorkeur in maatschappelijke kosten- en batenanalyses
 • Sterke interesse in multimodale logistiek én de huidige uitdagingen
 • Drive en kennis om complexe kwantitatieve economische studies zelfstandig te doen en je verder te verdiepen in MKBA’s en haalbaarheidsstudies
 • Zin om publieke en private klanten van strategisch advies te voorzien
 • Of: je hebt een enorme gedrevenheid om een switch te maken en bij te leren en je kan de nodige skills laten zien

Rebel biedt:

 • Een werkomgeving waar ondernemerschap, creativiteit, analytisch denken, maatschappelijke betrokkenheid, samenwerken, leergierigheid kenmerkend zijn.
 • Werk aan gevarieerde projecten met maatschappelijke relevantie: van haalbaarheidsstudies, MKBA’s en marktstudies voor het gebruik van de waterweg en het spoor, de uitwerking van duurzaamheidsstrategieën voor zowel private als publieke klanten en het begeleiden van lokale overheden naar een duurzaam logistiek beleid.
 • Een competitieve vergoeding van je kwaliteit. Gecombineerd met extralegale voordelen als een mobiliteitspakket, groeps- en hospitalisatieverzekering én de gelegenheid om op termijn aandeelhouder te worden.
 • De mogelijkheid om een trainings- en vormingsprogramma van Rebel Academy te volgen, de kans om verder door te groeien of zelfs je eigen Rebel-onderneming op te zetten.
 • Een klein, informeel team binnen een groter wereldwijd Rebel-netwerk.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze vacature? Of ben je geïnteresseerd, maar voldoe je (nog) niet volledig aan het profiel? Neem vrijblijvend contact op met Valery via onderstaand mailadres.

Direct een CV en korte motivatie sturen, mag ook naar info.rpl@rebelgroup.com.

Over Rebel

Rebels werken aan de vraagstukken van de toekomst op het gebied van infrastructuur, hernieuwbare energie, mobiliteit, logistiek, duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling, gezondheidszorg en de sociale sector. Wij maken impact, niet alleen als adviseur maar ook als investeerder. Want wie gelooft in zijn eigen adviezen, investeert mee. Toegewijd aan het creëren van verandering, initiëren en realiseren we ook onze eigen projecten.

Rebel is erin geslaagd om een unieke marktpositie te verwerven als het gaat om advisering op financieel-economisch gebied, onder meer op het gebied van PPS en projectfinanciering voor vastgoed, infrastructuur en hernieuwbare energie.