Juridisch medewerker

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot met juridische ervaring.

Over Rebel

Wij zijn Rebel in 2002 gestart omdat we maatschappelijke impact wilden maken. Inmiddels werken we met meer dan 200 Rebels vanuit onze kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Johannesburg, Nairobi, Manilla en Washington DC aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren als infrastructuur, transport, vastgoed, cultuur, klimaat, zorg, afval en energie. Dat is de – letterlijke en figuurlijke – rode draad binnen Rebel: we zijn actief in sectoren waar zowel de overheid als marktpartijen een bepalende rol vervullen en veel samenwerken.

Wij geloven in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom bestaat Rebel uit een verzameling van samenwerkende kleine bedrijven waarin we niet alleen medewerker, maar ook aandeelhouder zijn. Bedrijven die niet alleen adviseren over vernieuwende initiatieven, maar daar ook in investeren. Bijvoorbeeld via projecten waarin we mede-participant zijn of met de oprichting van een nieuw bedrijf of fonds.

Team Rebel support

Team Rebel support biedt algehele ondersteuning aan alle teams van Rebel. Het team bestaat uit medewerkers van het secretariaat, legal, marketing, financiële administratie en ICT. Team legal bestaat uit 2 ervaren juristen en is op zoek naar een juridisch medewerker die deze juristen gaat ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Profiel

Geloof jij in jezelf, laat je je niets wijs maken, sta je sterk in je schoenen en wil je bijdragen aan de maatschappelijke impact van Rebel én ben je bereid je eigen ontwikkeling vorm te geven? Dan is Rebel wellicht jouw ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar jou als je de volgende eigenschappen hebt:

  • Minimaal (juridisch) HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het begeleiden (van begin tot eind) van aandelen- en certificatentransacties, en fungeren als eerste aanspreekpunt;
  • Ervaring met het verzorgen van interne besluitvorming (corporate housekeeping);
  • Ervaring met het bijhouden en toepassen van (intercompany) modelovereenkomsten;
  • Affiniteit met privacy-vraagstukken is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Stevige persoonlijkheid, eigenzinnig, accuraat, zelfstandig en nieuwsgierig.

Ons aanbod

Een leuke, afwisselende baan in een creatieve, ondernemende omgeving met inspirerende collega’s. Een omgeving waarin je maximale ruimte, kansen en ondersteuning krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je opereert vanuit onze vestiging in Rotterdam en kunt natuurlijk ook (deels) thuiswerken. Op het moment werkt iedereen vanuit huis in verband met corona-gerelateerde beperkingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een goed salaris en op termijn de mogelijkheid om mee te investeren in onze onderneming.

Contactinformatie en solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur voor 30 november 2020 een motivatiebrief met daarbij je CV naar Suna Tunc, (Suna.Tunc@RebelGroup.com).  Voor meer informatie kun je Suna ook bellen op nummer: +316 1521 3722.