Junior ICT Support Medewerker

Over ons

Rebel is een jong en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Rebel is 15 jaar geleden door 8 jonge ambitieuze adviseurs opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een adviespraktijk met ruim 200 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Washington, Johannesburg, Nairobi en Manilla.

Rebel is voor de vestiging Rotterdam per direct op zoek naar een:

Junior ICT Support Medewerker

Zie jij het als een uitdaging om gebruikers van onze ICT-omgeving snel weer op weg te helpen? En vind je het leuk om oplossingen te bedenken om de continuïteit op de werkvloer te kunnen waarborgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent een gedreven, leergierige persoon met de nodige ICT ervaring (werkervaring & opleiding) die houdt van afwisselende taken. Samen met Raymond op den Kelder, onze ICT verantwoordelijke, ben je verantwoordelijk voor ‘jouw klanten’: ruim 200 collega’s verspreid over 7 landen. De meeste collega’s werken vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het beantwoorden van gebruikersvragen, het beheer van alle werkplekken, het installeren van laptops, serverbeheer, en het aanschaffen en vervangen van mobiele telefoons. Daarnaast ondersteun je Raymond bij de grotere ICT projecten. Op de agenda staat bijvoorbeeld het vervangen van de WIFI, het vervangen van de printers en de telefooncentrale en de migratie van het serverpark.

Rebel is geen hiërarchische organisatie. Dit betekent dat je geen manager hebt. We gaan ervan uit dat je om kan gaan met (veel) verantwoordelijkheid, zelfsturend bent en dat je er van houdt om veel taken tegelijk uit te voeren. Dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Je in een team met Raymond en waar nodig met andere Rebels of de ICT-partners die Rebel ondersteunen. Vanuit deze positie word je in staat gesteld in korte tijd veel te leren op het gebied van ICT in brede zin. Je kunt doorgroeien naar een divers en groot takenpakket op het gebied van ICT beheer- en ontwikkeling.

Functie-eisen

Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je.

  • Je hebt een MBO4/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van Microsoft – Windows omgeving, Hyper-V omgeving, Virtualisatie, Exchange, Office 365 en SharePoint;
  • Je bent service gericht, je hebt goede contactuele eigenschappen, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt zelfstandig;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent daardoor in staat om gebruikers in het Nederlands en het Engels te woord te staan;
  • Je bent 32, 36 of 40 uur beschikbaar per week.

Wij bieden

Naast een leuke, afwisselende baan in een jong team bieden we je een inspirerende en ondernemende werkomgeving met veel gedreven collega’s. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid, een goed salaris, 30 vakantiedagen, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen en niet onbelangrijk, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsfeestjes!

Je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam, maar je zult af en toe vanuit ons kantoor in Antwerpen werken. Je ondersteunt de overige internationale kantoren ook, maar dat gebeurt op afstand. Je hebt flexibele werkuren. Het werken in de ICT brengt met zich mee dat je af en toe in de avonduren werkt. Uiteraard kun je die uren weer compenseren, bijvoorbeeld door een keer lekker uit te slapen of een middag vrij te nemen.

Ben jij een Rebel?

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 31 januari 2020 een motivatiebrief met bijgevoegd je CV naar raymond.opdenkelder@rebelgroup.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Raymond op den Kelder op +31 6 29 54 26 28.