Junior Consultant Strategy & Finance (NL)

(junior/starter, 0 - 4 jaar ervaring)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: Junior Consultant Strategy & Finance.

Wij zijn Rebel in 2002 gestart omdat we maatschappelijke impact wilden maken. Inmiddels werken we met ruim 200 Rebels vanuit onze kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Londen, Johannesburg, Nairobi en Washington DC aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren zoals zorg, vastgoed, klimaat, infrastructuur, transport, cultuur, klimaat, afval en energie. Dat is de rode draad binnen Rebel: wij zijn actief in sectoren waar zowel de overheid als marktpartijen een bepalende rol vervullen en veel samenwerken.

Wij geloven in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom bestaat Rebel uit een verzameling van samenwerkende kleine bedrijven waarin we niet alleen medewerker, maar ook aandeelhouder zijn. Bedrijven die niet alleen adviseren over vernieuwende initiatieven, maar daar ook in investeren. Bijvoorbeeld via projecten waarin we mede-participant zijn of met de oprichting van een nieuw bedrijf of fonds.

Rebel Strategy & Finance

Eén van die bedrijven is Rebel Strategy & Finance. Wij richten ons op strategische en financieel-economische vraagstukken, met een focus op vraagstukken in de zorgsector. Wij ondersteunen  zorginstellingen bij het verkrijgen van financiering, uitvoeren van economische analyses (bijv. business cases of MKBA’s), en het vormgeven van samenwerkingsverbanden met private partners.

Jouw werk

Het type projecten waar je bij ons aan kunt werken is gevarieerd. Zie bijvoorbeeld hoe we € 200 mln. financiering voor een start- up ziekenhuis voor kinderoncologie bijeen kregen, hoe we de aanbesteding van de hightech apparatuur en financiering arrangeerden van het Protonencentrum Groningen, en hoe we voor SALTO onderwijs geschikte locaties voor het opstarten van nieuwe internationale onderwijsconcepten vonden. Of lees meer over hoe we werken aan – en investeren in – een eerlijk model voor geneesmiddelenontwikkeling en de verbetering van de zelfbeschikking van sekswerkers in Utrecht.

Ben jij een Rebel?

Geloof jij in jezelf, laat je je niets wijs maken, ben je bereid risico’s te nemen en je eigen ontwikkeling vorm te geven? Wil je meebouwen aan een betere wereld door een bijdrage te leveren aan projecten met maatschappelijke impact? Dan is Rebel misschien wel jouw ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar een Junior Consultant Strategy & Finance met het volgende profiel:

  • afgestudeerd (of bijna) op WO-niveau (bij voorkeur economie, bedrijfskunde, bestuurskunde of vergelijkbaar, dan wel een exacte studie met financiële nevenactiviteiten);
  • belangstelling voor de sectoren waarin Rebel werkt. Affiniteit met zorg is een pré, specifieke ervaring in de zorg is niet noodzakelijk;
  • starter of zij-instromer met enkele jaren relevante werkervaring;
  • affiniteit met (financieel-)economische en strategische vraagstukken;
  • niet bang voor cijfers, analytisch sterk en interesse in financieel modelleren;
  • maatschappelijk betrokken;
  • eigenzinnig, eageren nieuwsgierig.

Wat biedt Rebel jou?

Naast een afwisselende baan in een jong team van circa 10 personen biedt Rebel een creatieve en ondernemende omgeving met inspirerende collega’s. Wij kennen geen hiërarchie, en transparantie staat – in de breedste zin van het woord – hoog in het vaandel. Jij krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid en een goed salaris dat past bij je ervaring. Ook krijg je de kans om mee te ondernemen en mede-eigenaar te worden van ons bedrijf. Met ons opleidingsprogramma Rebel Academy investeren we in je ontwikkeling.

De startdatum wordt bepaald in overleg met de meest geschikte kandidaat.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan voor 20 december 2022 een motivatiebrief met daarbij je CV en cijferlijsten (bachelor en master) naar Bram van Nijen (Bram.vanNijen@Rebelgroup.com). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bram via e-mail, of telefonisch op 06 21 67 16 30.