Junior Consultant Infrastructuur & Mobiliteit (NL)

Over Rebel

Rebel is een jong en snelgroeiend bedrijf en richt zich op financieel-economische, strategische en operationele vraagstukken in binnen- en buitenland. Voor zowel overheid als bedrijfsleven passen we onze specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren: van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van optimalisaties in asset-beheer tot financiering van ziekenhuizen.

We hebben uitgebreide ervaring aan zowel publieke als private zijde. Daarom zijn we op ons best bij strategische, operationele en financiële vraagstukken op het snijvlak van publiek en privaat. Wij denken dat de overheden en het bedrijfsleven elkaar hard nodig hebben en nog veel van elkaar kunnen leren. Wij bieden diensten aan die optimaal aansluiten bij onze kernexpertise: strategisch helder advies, onderbouwd met diepgaande kennis in inhoudelijk complexe vraagstukken.

Rebel is in 2002 opgericht door acht jonge ambitieuze adviseurs in Rotterdam, nu zijn we met 200+ en werken wereldwijd. We zijn intrinsiek gemotiveerd om de wereld te verbeteren. Onafhankelijk, kritisch en constructief. Opererend in kleine teams zijn we verantwoordelijk voor onze eigen koers. Deze ingrediënten vormen de basis van ons succes. Daarnaast investeren we in een snelle persoonlijke ontwikkeling en geloven we oprecht dat er voor jonge academici met zowel een maatschappelijke als een commerciële drive geen betere start van hun carrière bestaat dan bij Rebel.

We zoeken een nieuwe Junior Consultant Infrastructuur & Mobiliteit

We zijn voor onze vestiging in Rotterdam op zoek naar een nieuwe junior consultant om ons team ‘Infrastructure, Assets & Operations’ te versterken. Wij werken met een team in Rotterdam en Londen in de spoorsector en andere infrastructuursectoren in noordwest Europa en Noord-Amerika en incidenteel op andere plekken in de wereld. We geven strategisch advies over contractering, prestatieverbetering, duurzaamheid, het gebruik en de instandhouding van infrastructuur. We staan ook voor de implementatie van ons advies in de klantorganisatie. We baseren ons daarbij op inhoudelijke kennis en ervaring van de vraagstukken. Daarbij werken we nauw samen met de andere teams binnen Rebel die zich bijvoorbeeld specialiseren in financiering, aanbestedingsvraagstukken of economisch- en beleidsadvies.

Om een beter beeld te krijgen bij de projecten die we zoal uitvoeren, raden we je aan een kijkje te nemen op de volgende pagina’s:

Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je.
 • WO opgeleid met een technische achtergrond of een interesse in de technische aspecten van infrastructuur;
 • Afgestudeerd (of bijna afgestudeerd) met uitstekende studieresultaten;
 • Interesse in infrastructuur, logistiek en/of mobiliteit, in zowel binnen als buitenland;
 • Interesse om te werken voor en met publieke en semi-publieke partijen;
 • Analytisch sterk en communicatief vaardig;
 • Maatschappelijk betrokken;
 • Eigenzinnig, ‘eager’ en nieuwsgierig;
 • Teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Ambitie om bij te dragen aan het nog succesvoller maken van Rebel;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Geen tot maximaal 3 jaar werkervaring.
Wij bieden een interessante startersfunctie

Naast een afwisselende baan in een jong en zelfsturend team biedt Rebel een ondernemende werkomgeving met inspirerende collega’s. Je krijgt een goed salaris dat past bij je opleidingsniveau en ervaring. Je krijgt al in de beginjaren de kans om mede-eigenaar te worden  van het bedrijf, waarmee je deelt in het resultaat. Met ons opleidingsprogramma Rebel Academy investeren we in je ontwikkeling.  Startdatum voor deze functie wordt bepaald in overleg met jou.

Contactinformatie en solliciteren

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie (in een vrij te kiezen format) met daarbij je CV en cijferlijst (voortgezet onderwijs én universiteit) naar Pepijn.Maassen@Rebelgroup.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pepijn Maassen op +31636119756 of via het voorgenoemde e-mailadres.