Financieel adviseur zorg (0-4 jaar werkervaring)

Over Rebel

Rebels werken wereldwijd aan vraagstukken van de toekomst op het gebied van gezondheidszorg, duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling en de sociale sector. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke financieel-economische en strategische advies kennis en expertise toe in de verschillende sectoren. Wij streven ernaar een positieve impact te hebben op de wereld.

Wij zijn een snelgroeiend Rotterdams adviesbureau met ruim 200 Rebels en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Washington, Johannesburg en Jakarta. We investeren in onze eigen onderneming en ontwikkeling. We zijn onafhankelijk, kritisch, en constructief. We willen bovenal trouw aan onszelf kunnen zijn. Deze ingrediënten vormen de basis van ons succes.

Voor ons team Rebel Strategy & Finance zoeken wij een:

Financieel adviseur zorg (0-4 jaar werkervaring)

Wij willen verder groeien en zijn daarom op zoek naar versterking.  In ons team werken we aan strategische en financieel-economische vraagstukken in de zorgsector. Wij ondersteunen zorginstellingen, o.a. ziekenhuizen, GGZ-instellingen, jeugdhulpaanbieders en ouderenzorginstellingen bij het opstellen van business cases, kostprijsonderzoeken, het verkrijgen van financiering voor ver- en nieuwbouwprojecten en het vormgeven van samenwerkingsverbanden met private partners.

Jouw werk

Het type projecten waar je bij ons aan kunt werken is gevarieerd. Zie bijvoorbeeld hoe we € 200 mln. financiering voor een start- up ziekenhuis voor kinderoncologie bijeen kregen, hoe we St Jansdal hielpen bij het verwerven van het failliete MC IJsselmeer en hoe we Radboud UMC hielpen aan een innovatieve herfinanciering van € 540 mln. Of lees meer over hoe we werken aan – en investeren in – een eerlijk model voor geneesmiddelenontwikkeling. Een ander voorbeeld is hoe we de aanbesteding van de hightech apparatuur en financiering arrangeerden van het Protonencentrum Groningen.

Ben jij een Rebel?

Wil je meebouwen aan een betere wereld door een bijdrage te leveren aan projecten met maatschappelijke impact? Weet jij – of wil je leren – hoe om te gaan met een zorginstelling in financiële nood? De miljoenenfinanciering voor een nieuw te bouwen ziekenhuis arrangeren? Innovatieve medische innovaties helpen te financieren? Meer ondernemerschap in de zorg brengen? En herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je!

Profiel

  • Belangstelling voor de sectoren waarin Rebel werkt. Affiniteit met zorg is een pré, specifieke ervaring in de zorg is niet noodzakelijk;
  • WO-opgeleid met een (bedrijfs)economische/bedrijfskundige/finance achtergrond, dan wel een exacte studie met financiële nevenactiviteiten;
  • Starter of zij-instromer met enkele jaren relevante werkervaring;
  • Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om snel te leren;
  • Interesse in financieel modelleren;
  • Teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
  • Maatschappelijk betrokken;
  • Eigenzinnig, eager en nieuwsgierig;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat biedt Rebel jou?

Naast een afwisselende baan in een jong team van circa 10 personen biedt Rebel een creatieve en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. We kennen geen hiërarchie, en transparantie staat – in de breedste zin van het woord – hoog in het vaandel. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid en een goed salaris dat past bij je ervaring. Ook krijg je de kans om mee te ondernemen en mede-eigenaar te worden van ons bedrijf. Met ons opleidingsprogramma Rebel Academy investeren we in je ontwikkeling.

De startdatum van deze nieuwe functie  komen we overeen in overleg met de meest geschikte kandidaat.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan voor 15 mei een motivatiebrief met daarbij je cv en cijferlijsten naar Mirjam Koedijk (Mirjam.Koedijk@rebelgroup.com). Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mirjam via e-mail of telefonisch op 06 13 57 88 32.