Financieel adviseur (junior-medior) (NL)

Afgestudeerd en een eerste ervaring in finance of transacties?

Ben jij een financieel adviseur met een eerste relevante werkervaring? En/of ben je cijfermatig sterk, goed in analyses maken en heb je interesse in modelleren? Rebel zoekt voor haar team in Antwerpen een nieuwe collega die met deze skills in handen graag meewerkt aan uitdagende maatschappelijke projecten.

Je werkt mee aan financieel-economisch advies voor publieke en private klanten. Je helpt grote (>50 miljoen euro) en/of complexe projecten realiseren, stelt de business case mee op punt, haalt mee de nodige financiering op bij banken en investeerders (transacties) of begeleidt klanten bij een complexe aanbesteding.

Functie-eisen

Jij hebt:

 • Bachelor of master bij voorkeur in economische richting
 • Bij voorkeur een eerste ervaring opgedaan (1- 3 jaar) op financieel-economisch vlak
 • Of je bent enorm gedreven om een switch te maken en bij te leren en kan de nodige skills laten zien
 • Drive om complexe financiële modellen te (leren) bouwen voor diverse projecten
 • Interesse om de gekende FAST-standard voor modelleren aan te leren of je kennis te verdiepen
 • Een wat ‘Rebels’ karakter

Wij bieden

Rebel biedt:

 • Een werkomgeving waar ondernemerschap, creativiteit, analytisch denken, maatschappelijke betrokkenheid, samenwerken, leergierigheid kenmerkend zijn. Kantoorpolitiek en ellebogenwerk dan weer niet…
 • Werk aan gevarieerde projecten met maatschappelijke relevantie: van grootschalige hernieuwbare energieprojecten tot publieke infrastructuur zoals scholen, ziekenhuizen en humane gevangenissen, duurzame mobiliteit en zwembaden via publiek-private samenwerkingen.
 • Een competitieve vergoeding als weerspiegeling van je kwaliteit. Gecombineerd met extralegale voordelen als een mobiliteitspakket, groeps- en hospitalisatieverzekering én de gelegenheid om aandeelhouder te worden.
 • De mogelijkheid om een trainings- en vormingsprogramma van de RebelGroup Academy en de FAST-modelleertrainingen te volgen.
 • De kans om door te groeien van junior naar medior naar senior. Of misschien zet jij liever je eigen Rebel-onderneming op? Of stroom je door naar een andere Rebel-onderneming ergens op de wereld.
 • Een klein en informeel team binnen een groter wereldwijd Rebel-netwerk.

Ben jij een Rebel?

Wil je meer weten over deze job? Of ben je geïnteresseerd, maar voldoe je (nog) niet volledig aan het profiel? Neem vrijblijvend contact op met Valery van der Aalst via onderstaand mailadres.

Direct een CV en korte motivatie sturen, mag ook steeds naar info.rgab@rebelgroup.com.

No change without a Rebel!

Rebels werken aan de vraagstukken van de toekomst op het gebied van infrastructuur, hernieuwbare energie, mobiliteit, logistiek, duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling, gezondheidszorg en de sociale sector. Wij maken impact, niet alleen als adviseur maar ook als investeerder. Want wie gelooft in zijn eigen adviezen, investeert mee. Toegewijd aan het creëren van verandering, initiëren en realiseren we ook onze eigen projecten.

Rebel is er in geslaagd om een unieke marktpositie te verwerven inzake advisering op financieel-economisch gebied, onder meer op het gebied van PPS en projectfinanciering voor vastgoed, infrastructuur en hernieuwbare energie.