Financieel Adviseur

Junior / Medior

Om ons team Finance in Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar een junior of medior adviseur (met 0 tot 3 jaar werkervaring) voor het ondersteunen en uitvoeren van financieel-economisch advieswerk voor zowel publieke als private klanten.

Wie zijn wij?

Rebel is een jong, snelgroeiend en onafhankelijk ondernemersplatform dat actief is in alle sectoren op het raakvlak van publiek en privaat, zoals infrastructuur, havens, energie en water. We beantwoorden niet alleen de ‘wat’-vraag, maar ook (en vooral) de ‘hoe’-vraag die leeft bij klanten die geconfronteerd worden met strategische, economische en financiële vraagstukken.

We zijn Rebel in 2002 gestart omdat we op eigen wijze wilden bijdragen aan een betere wereld. Dit doen we door het realiseren van impactvolle projecten. Inmiddels werken we met ruim 200 Rebels vanuit zeven kantoren op vier continenten aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren waaronder: vastgoed, infrastructuur, mobiliteit, duurzaamheid en zorg.

Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop. Daarom geloven wij oprecht dat voor jongeren geen betere start van hun carrière bestaat dan bij Rebel.

Finance

We zijn er ook in België in geslaagd om een unieke marktpositie te verwerven inzake advisering op financieel-economisch gebied, onder meer op het gebied van PPS en projectfinanciering voor vastgoed, infrastructuur en hernieuwbare energie.

Wij adviseren publieke opdrachtgevers bij het aanbesteden van complexe projecten.

Daarnaast begeleiden we private klanten bij het structureren van hun project, het uitwerken van biedingsstrategieën en het opzetten van de passende financieringsstructuur (en deze succesvol op te halen). Het bouwen van complexe financiële modellen is een kerncompetentie van ons team.

Als junior/medior medewerker word je meteen nauw betrokken bij verschillende projecten, waardoor je het takenpakket bijzonder divers is. Je ondersteunt de verdere ontwikkeling en structurering van Rebel als adviseur en investeerder in de Benelux en daarbuiten. Daarenboven kom je terecht in een hecht team waar je snel inspraak hebt en de kans krijgt om mee de koers te bepalen.

Word jij enthousiast van:

  • het adviseren van concrete transacties op financieel-economisch gebied;
  • het begeleiden van klanten bij het structureren van hun project, het uitwerken van biedingsstrategieën en het opzetten van de passende financieringsstructuur (en deze succesvol op te halen);
  • bouwen van complexe financiële modellen ter ondersteuning van allerlei projecten;
  • zelfstandig opbouwen van duurzame klantrelaties;
  • uitwerken van businesscases voor publieke en private klanten;
  • samenwerken in teamverband;
  • jezelf ontwikkelen in de ruimste zin van het woord;
  • durven tegen de stroom ingaan en ‘Rebel’ zijn.

Dan ben jij de Rebel die wij zoeken!

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief voor 30 juni naar Erik Paquay (erik.paquay@rebelgroup.com, telefoon 03/293.86.44) of neem contact met ons op voor meer informatie.