Consultant Strategy & Finance (NL)

Over Rebel

Wij zijn Rebel in 2002 gestart omdat we maatschappelijke impact wilden maken. Inmiddels werken we met ruim 200 Rebels vanuit onze kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Londen, Johannesburg, Nairobi en Washington DC aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren zoals zorg, vastgoed, klimaat, infrastructuur, transport, cultuur, klimaat, afval en energie. Dat is de rode draad binnen Rebel: wij zijn actief in sectoren waar zowel de overheid als marktpartijen een bepalende rol vervullen en veel samenwerken.

Wij geloven in kleinschaligheid en ondernemerschap. Daarom bestaat Rebel uit een verzameling van samenwerkende kleine bedrijven waarin we niet alleen medewerker, maar ook aandeelhouder zijn. Bedrijven die niet alleen adviseren over vernieuwende initiatieven, maar daar ook in investeren. Bijvoorbeeld via projecten waarin we mede-participant zijn of met de oprichting van een nieuw bedrijf of fonds.

Voor ons team Rebel Strategy & Finance zoeken wij een Consultant Strategy & Finance met tenminste 5 jaar werkervaring.

Rebel Strategy & Finance

Eén van die bedrijven is Rebel Strategy & Finance. Wij richten ons op strategische en financieel-economische vraagstukken, met een focus op vraagstukken in de zorgsector. Wij ondersteunen zorginstellingen bij het verkrijgen van financieringen, het uitvoeren van economische analyses (bijv. business cases of kostprijsmodellen), en het vormgeven van samenwerkingsverbanden met private partners.

Projecten waar wij aan werken

Wij werken aan verschillende type projecten. Zie bijvoorbeeld hoe we € 200 mln. financiering voor een start -up ziekenhuis voor kinderoncologie bijeen kregen, hoe we de aanbesteding van de hightech apparatuur en  financiering arrangeerden van het Protonencentrum Groningen, en hoe we St Jansdal hielpen bij het verwerven van het failliete MC IJsselmeer. Of lees meer over hoe we Radboud UMC hielpen aan een innovatieve herfinanciering van € 540 mln, of hoe we werken aan – en investeren in – een eerlijk model voor geneesmiddelenontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Wil jij meebouwen aan een betere wereld door een bijdrage te leveren aan projecten met maatschappelijke impact? Weet jij hoe om te gaan met een zorginstelling in financiële nood? De miljoenenfinanciering voor een nieuw te bouwen ziekenhuis te arrangeren? Innovatieve medische innovaties helpen te financieren? Meer ondernemerschap in de zorg te brengen? Dan maken we graag kennis met je!

Hieronder vind je een klassiek lijstje voor het profiel voor wat houvast. Maar wij zoeken vooral een enthousiaste, ondernemende en inhoudelijk gedreven professional, die goed past bij onze filosofie.

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, liefst (deels) als adviseur.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met financiële en strategische vraagstukken, of de zorgsector. Bij voorkeur een combinatie van beide.
  • Je bent WO-opgeleid en analytisch sterk.
  • Je hebt ervaring met het nemen van verantwoordelijkheid in projecten. Binnen het team werk je zelfstandig en in teamverband aan projecten. Jij overziet het grotere plaatje, en binnen deze rol begeleid en coach je jongere teamleden.
  • Je bent ondernemend, en hebt de ambitie om bij te dragen aan het succes van Rebel, en om door te groeien tot senior consultant. Hierbij hoort het dragen van verantwoordelijkheid voor de prestaties van het team.
  • Een relevant netwerk binnen de zorg is een pré. De bereidheid om hier verder in te willen investeren en op te bouwen een vereiste.
  • Eigenzinnig, eager en nieuwsgierig.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden een interessante functie voor een ondernemend persoon

Naast een afwisselende baan in een jong team van circa 10 personen biedt Rebel een creatieve en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. We kennen geen hiërarchie, en transparantie staat – in de breedste zin van het woord – hoog in het vaandel. Je krijgt een goed salaris dat past bij je ervaring. Je krijgt de maximale ruimte, kansen en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om mee te ondernemen door mede-eigenaar van Rebel Strategy & Finance te worden en om te delen in de resultaten die we met elkaar boeken.

De startdatum van deze nieuwe functie komen we overeen in overleg met de meest geschikte kandidaat.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan een motivatiebrief met daarbij je CV naar Sierd Bron (Sierd.Bron@Rebelgroup.com). Voor meer informatie of een kop koffie bij ons op kantoor, kun je contact opnemen met Sierd via e-mail of telefonisch op 06 39 57 03 04.